Giriş Kayıt
Glen Cavender

Glen Cavender (78)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Glen Cavender, 19 Eylül 1883 Tucson, Arizona, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı.

General (1926), Yeni Temizlikçi (1914), The Cook (1918), Caught in a Cabaret (1914) gibi yapımlarla biliniyor.

Glen Cavender, 09 Şubat 1962 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1883
Ölüm Tarihi: 09 Şubat 1962
Doğum Yeri: Tucson, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Glen W. Cavender | Glenn Cavender
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatın Kaynağı
1949 66 Dram Oyuncu 7.0 10,421

Narvik Baskını
1943 60 Dram Oyuncu 7.2 2,666
1943 60 Macera Oyuncu 6.6 1,524

Ren Bekçileri
1943 60 Dram Oyuncu 7.1 4,573
1942 59 Suç Oyuncu 6.3 517
1942 59 Komedi Oyuncu 6.9 1,757
1942 59 Biyografi Oyuncu 7.6 15,971
1942 59 Komedi Oyuncu 7.3 2,868
1942 59 Komedi Oyuncu 6.6 1,364

Üç Kişilik Balayı
1941 58 Komedi Oyuncu 6.0 516
1941 58 Komedi Oyuncu 6.2 428
1941 58 Dram Oyuncu 6.6 1,573
1941 58 Aksiyon Oyuncu 5.8 329
1941 58 Komedi Oyuncu 6.4 508
1941 58 Komedi Oyuncu 5.7 618
1941 58 Komedi Oyuncu 6.3 90
1941 58 Komedi Oyuncu 7.6 13,961
1941 58 Komedi Oyuncu 6.7 1,368
1941 58 Komedi Oyuncu 5.8 215
1940 57 Komedi Oyuncu 6.4 187
1940 57 Macera Oyuncu 6.5 464
1940 57 Dram Oyuncu 7.4 5,040
1940 57 Dram Oyuncu 6.3 282
1940 57 Romantik Oyuncu 5.6 303
1940 57 Dram Oyuncu 6.7 657
1940 57 Suç Oyuncu 5.8 422
1940 57 Romantik Oyuncu 6.1 1,155
1940 57 Komedi Oyuncu 5.3 325
1939 56 Dram Oyuncu 6.7 1,793
1939 56 Dram Oyuncu 6.4 676

Kükreyen Yirmiler
1939 56 Suç Oyuncu 7.9 14,427

Ölüm Şifresi
1939 56 Aksiyon Oyuncu 5.6 261
1939 56 Dram Oyuncu 5.9 373
1939 56 Dram Oyuncu 6.0 548
1939 56 Aksiyon Oyuncu 6.1 413
1939 56 Aksiyon Oyuncu 5.1 313

Karanlık Zafer
1939 56 Dram Oyuncu 7.5 11,504
1939 56 Dram Oyuncu 6.0 270
1939 56 Tarihi Oyuncu 6.4 2,407
1939 56 Komedi Oyuncu 6.5 1,331
1939 56 Suç Oyuncu 6.4 1,461
1938 55 Dram Oyuncu 6.7 2,021
1938 55 Macera Oyuncu 5.3 174
1938 55 Dram Oyuncu 5.9 189
1938 55 Dram Oyuncu 6.0 72
1938 55 Suç Oyuncu 7.0 2,781
1938 55 Suç Oyuncu 6.0 719
1938 55 Dram Oyuncu 6.8 459
1938 55 Dram Oyuncu 5.3 550
1938 55 Dram Oyuncu 6.3 125
1938 55 Suç Oyuncu 6.5 1,279
1938 55 Komedi Oyuncu 6.5 634
1938 55 Komedi Oyuncu 5.9 367
1937 54 Komedi Oyuncu 7.1 591
1937 54 Aksiyon Oyuncu 5.2 177
1937 54 Aksiyon Oyuncu 5.7 212
1937 54 Suç Oyuncu 5.4 225
1937 54 Müzikal Oyuncu 6.1 477
1937 54 Dram Oyuncu 7.3 1,281
1937 54 Dram Oyuncu 6.5 2,062
1937 54 Dram Oyuncu 6.4 412
1937 54 Suç Oyuncu 7.2 3,724
1937 54 Komedi Oyuncu 7.0 1,748
1937 54 Dram Oyuncu 6.7 812
1936 53 Aksiyon Oyuncu 5.7 110
1936 53 Komedi Oyuncu 5.6 348
1936 53 Dram Oyuncu 6.2 643

Altın Ok
1936 53 Komedi Oyuncu 6.2 1,117
1936 53 Dram Oyuncu 6.4 156
1936 53 Suç Oyuncu 6.6 2,750
1935 52 Komedi Oyuncu 6.5 1,656
1935 52 Suç Oyuncu 6.5 459
1935 52 Komedi Oyuncu 6.1 389
1935 52 Suç Oyuncu 7.1 4,036
1935 52 Suç Oyuncu 6.4 983
1935 52 Komedi Oyuncu 6.8 455
1935 52 Suç Oyuncu 6.6 1,832
1934 51 Dram Oyuncu 6.1 697
1934 51 Müzik Oyuncu 5.7 655
1934 51 Romantik Oyuncu 6.2 543
1933 50 Dram Oyuncu 6.5 425
1933 50 Dram Oyuncu 5.9 1,320
1932 49 Dram Oyuncu 7.5 3,906

Sarışın Venüs
1932 49 Dram Oyuncu 7.1 5,214

General
1926 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
8.1 92,807
1925 42 Komedi Oyuncu 5.8 111
1925 Komedi Oyuncu 5.9 75
1925 42 Komedi Oyuncu 5.7 337
1925 Komedi Oyuncu 6.0 103
1918 35 Komedi Oyuncu 6.6 1,668
1917 34 Komedi Oyuncu 5.6 1,374
1916 Komedi Oyuncu 6.7 453
1915 Komedi Oyuncu 6.1 246
1915 Komedi Oyuncu 5.3 237
1915 32 Komedi Oyuncu 7.5 18
1915 32 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 23
1915 Komedi Oyuncu 5.7 306
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 873
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 1,299
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 891

Maskara
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 1,430

Yeni Temizlikçi
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 1,112

Tillie'nin Büyük Aşkı
1914 31 Komedi Oyuncu 6.3 3,581

Adil Bir Takas
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 932
1914 31 Komedi Oyuncu 5.9 1,086
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 997
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 1,364
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 281
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 1,406

Zalim, Zalim Aşk
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.3 1,352
1914 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.2 1,311
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023