Giriş Kayıt
Luciano Castro

Luciano Castro (47)


Oyuncu

Luciano Castro, 16 Mart 1975 Villa del Parque, Buenos Aires City, Arjantin doğumlu oyuncu.

Herederos de una venganza (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mart 1975
Doğum Yeri: Villa del Parque, Buenos Aires City, Arjantin
Burcu: Balık
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 47 Komedi Oyuncu 5.1 105
2018 Komedi Oyuncu 6.9 170
2017 Dram Oyuncu 6.3 163
2016 41 Komedi Oyuncu 5.5 1,529
2016 Oyuncu 5.5 76
2015 Talk-Show Oyuncu 3.2 37
2014 Komedi Oyuncu 6.3 50
2012 Dram Oyuncu 6.9 51
2012 Biyografi Oyuncu 5.7 17
2011 Dram Oyuncu 5.8 54
2010 Dram Oyuncu 7.7 39
2009 Komedi Oyuncu 8.2 89
2009 Komedi Oyuncu 8.0 85
2006 Game-Show Oyuncu 2.0 144
2006 Komedi Oyuncu 8.0 49
2005 Suç Oyuncu 7.9 353
2004 Komedi Oyuncu 4.5 132
2002 Komedi Oyuncu 6.0 183
1995 Müzikal Oyuncu 6.2 496
1995 Komedi Oyuncu 8.1 360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023