Giriş Kayıt
Chus Castrillo

Chus Castrillo


Oyuncu

Chus Castrillo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Oyuncu 7.4 5,346
2002 Dram Oyuncu 6.0 22
2002 Komedi Oyuncu 2.7 409
2000 Oyuncu 5.5 743
2000 Oyuncu 6.6 70
1999 Oyuncu 5.9 378
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 357
1997 Oyuncu 3.9 407
1997 Oyuncu 5.2 57
1996 Suç Oyuncu 6.5 957
1996 Komedi Oyuncu 6.3 98
1996 Oyuncu 5.5 25
1996 Oyuncu 6.6 35
1995 Oyuncu 5.3 683
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024