Giriş Kayıt
Keith-Lee Castle

Keith-Lee Castle (65)


Oyuncu

Keith-Lee Castle, 16 Temmuz 1959 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Young Dracula (2006), Doghouse (2009), Vampire Diary (2007), (2004) Bebek (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1959
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Keith Lee Castle
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 58 Suç Oyuncu 5.2 1,311
2014 55 Komedi Oyuncu 4.8 2,313
2009 50 Aksiyon Oyuncu 5.9 4,534
2009 50 Komedi Oyuncu 6.0 22,927
2007 48 Dram Oyuncu 4.2 838
2006 Komedi Oyuncu 7.5 1,874

Bebek
2004 45 Komedi Oyuncu 4.9 50,365
2003 Suç Oyuncu 6.8 204
2000 Dram Oyuncu 4.7 1,729
1998 39 Dram Oyuncu 6.9 38,516

Yaramaz Köstebek
1996 37 Macera Oyuncu 6.3 3,463
1986 Dram Oyuncu 6.1 3,732
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film