Giriş Kayıt
Michel Castenholt

Michel Castenholt


Oyuncu

Michel Castenholt, oyuncu.

Der er en yndig mand (2002), (1994) Gece Bekçisi (1994), (2002) Açık Kalpler (2002), (2001) Monas verden (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Castenholt | Vera
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 7.4 1,219
2006 Komedi Oyuncu 5.5 153
2006 Komedi Oyuncu 5.2 535

Açık Kalpler
2002 Dram Oyuncu 7.5 9,049
2002 Komedi Oyuncu 7.0 603
2001 Komedi Oyuncu 5.2 539
2001 Kısa Metraj Oyuncu 8.9 32

Gece Bekçisi
1994 Gerilim Oyuncu 7.3 14,133
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,339) Mindhunter (1,728) The 100 (1,663) La casa de papel (1,520) Preacher (1,457) Legion (1,453) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,087) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019