Giriş Kayıt
Virginia Cassavetes

Virginia Cassavetes (33)


Oyuncu

Virginia Sara Cassavetes, 27 Mart 1986 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu.

Öteki Kadın (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Virginia Sara Cassavetes
Doğum Tarihi: 27 Mart 1986
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öteki Kadın
2014 28 Komedi Oyuncu 6.0 123,803
2010 24 Dram Oyuncu 8.1 14

O Çok Sevimli
1997 11 Dram 5.9 7,705
1996 10 Dram 6.6 1,977
1992 6 Komedi Oyuncu 4.4 147
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,199) The 100 (1,589) La casa de papel (1,402) Mindhunter (1,272) Legion (1,214) Preacher (1,171) Chernobyl (1,098) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019