Giriş Kayıt
Carles Cases

Carles Cases


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Carles Cases, Sallent, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Dagon (2001), Karanlık (2002), İsimsiz (1999), Kilometre 31 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Sallent, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Carles Casas
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 4.9 735
2016 Tarihi Müzik 7.1 17
2011 Müzik
Müzik
4.5 119
2010 Belgesel Müzik 5.8 127
2009 Dram Müzik 6.3 2,272
2009 Dram Müzik
Müzik
3.9 130

Yabancılar
2008 Dram Müzik 6.4 93
2007 Komedi Müzik 4.8 252
2007 Dram Müzik 5.9 233
2007 Müzik
Müzik
5.3 99

Kilometre 31
2006 Korku Müzik 5.3 3,588
2006 Dram Müzik
Müzik
4.8 167
2005 Biyografi Müzik 6.0 740
2004 Komedi Müzik
Müzik
5.2 524
2004 Dram Müzik 5.7 129

Karanlık
2002 Korku Müzik 5.4 20,397

Aşkın Gıdası
2002 Dram Müzik 6.0 1,826
2001 Fantastik Müzik
Müzik
6.2 21,173
2001 Komedi Müzik
Müzik
6.3 348

Kisses for Everyone
2000 Komedi Müzik 5.8 410

Kaleci
2000 Dram Müzik
Müzik
5.8 953

Ölmek (Veya Ölmemek)
2000 Dram Müzik 6.7 331

İsimsiz
1999 Dram Müzik
Müzik
5.8 7,716
1999 Dram Müzik
Müzik
6.4 478
1998 Komedi Müzik
Müzik
6.4 526
1996 Suç Müzik
Müzik
5.4 204
1996 Oyuncu 8.1 7,665
1995 Komedi Müzik
Müzik
6.3 273
1986 Dram Oyuncu 6.2 209
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film