Giriş Kayıt
Maurizio Casagrande

Maurizio Casagrande (62)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Maurizio Casagrande, 04 Kasım 1961 Naples, Campania, İtalya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Turist (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1961
Doğum Yeri: Naples, Campania, İtalya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Oyuncu    
2018 57 Komedi Oyuncu 4.5 635
2017 56 Komedi Oyuncu 2.8 344
2017 56 Komedi Oyuncu 4.8 73
2015 54 Komedi Oyuncu 6.4 1,875
2012 51 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.0 90
2011 50 Komedi Oyuncu 4.8 358

Turist
2010 49 Aksiyon Oyuncu 6.0 256,786
2008 47 Komedi Oyuncu 3.7 855
2002 Dram Oyuncu 4.3 275
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film