Giriş Kayıt
Jean-François Casabonne

Jean-François Casabonne


Oyuncu

Jean-François Casabonne, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.1 366
2012 Komedi Oyuncu 4.6 152
2008 Komedi Oyuncu 5.6 497
2007 Dram Oyuncu 6.9 219
2001 Gerilim Oyuncu 8.3 269
1990 Dram Oyuncu 7.5 152
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,933) The 100 (1,722) Fear the Walking Dead (1,392) Euphoria (1,362) La casa de papel (1,186) The Big Bang Theory (1,106) Chernobyl (1,096) 13 Reasons Why (1,056) Yellowstone (1,054) Legion (1,020)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019