Giriş Kayıt
Denise de Casabianca

Denise de Casabianca


Editör, Editör, Sesler

Denise de Casabianca, Paris, Fransa doğumlu editör, editör, sesler.

Anne ve Fahişe (1973), La rivière du hibou (1962), Martin Guerre'in Dönüşü (1982), Le temps retrouvé, d'après l'oeuvre de Marcel Proust (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Denise Casabianca | Denise de Casablanca
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Editör 6.7 2,094
1996 Komedi Editör 6.1 271

Güvercinin Kaybolan Kolyesi
1992 Editör 7.2 364
1991 Dram Sesler 6.1 194
1988 Dram Editör 6.2 26

Bar Kelebeği
1987 Komedi Editorial Department 7.3 17,431
1983 Suç Editör 6.9 790

Martin Guerre'in Dönüşü
1982 Biyografi Editör 7.4 3,727
1978 Belgesel Editör 7.5 652
1978 Belgesel Editör 8.5 162

Metres
1975 Dram Editör 6.6 1,561
1974 Belgesel Editör 7.4 1,499
1974 Komedi Editör 7.3 284

Anne ve Fahişe
1973 Dram Editör 8.0 4,473
1972 Dram Editör 6.5 1,024
1969 Dram Editör 6.5 2,139
1966 Dram Editör 5.8 33
1966 Dram Editör 7.5 1,759
1966 Suç Editör 6.5 17
1963 Suç Editör 6.7 116
1962 Kısa Metraj Editör 8.1 3,498
1961 Suç Editör 6.6 298
1961 Gizem Editör 6.9 1,775
1961 Dram Editör 7.0 66
1956 Kısa Metraj Editör 7.2 694

İnsanlar ve Para
1955 Suç Editorial Department 8.2 23,205
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,254) The 100 (1,860) Fear the Walking Dead (1,440) La casa de papel (1,415) Euphoria (1,396) Chernobyl (1,217) The Big Bang Theory (1,172) Legion (1,121) Mindhunter (1,109) Yellowstone (1,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019