Giriş Kayıt
Joelle Carter

Joelle Carter


Oyuncu

Joelle Carter, oyuncu.

Justified (2010), Jessabelle (2014), The Hill (2023), Chicago Justice (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

8.5 (6 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu 6.7 5,550
2020 Dram Oyuncu 5.1 6,777
2020 Aksiyon Oyuncu 3.5 42
2020 Suç Oyuncu 7.5 12,148
2020 Komedi Oyuncu 5.8 645
2018 Suç Oyuncu 7.3 24,365
2018 Suç Oyuncu 8.0 71,198
2017 Suç Oyuncu 6.8 4,501
2014 Suç Oyuncu 6.1 2,163
2014 Suç Oyuncu 5.1 270
2014 Korku Oyuncu 5.4 25,818

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 44,626
2014 Komedi Oyuncu 5.2 137
2013 Dram Oyuncu 5.2 2,208
2013 Dram Oyuncu 6.4 449
2013 Komedi Oyuncu 5.0 295
2012 Dram Oyuncu 7.7 79,601
2012 Komedi Oyuncu 7.0 63
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 118,405
2009 Gerilim Oyuncu 4.8 408
2008 Komedi Oyuncu 5.4 423
2004 Dram Oyuncu 4.4 3,546

Amerikan Pastası 2
2001 Komedi Oyuncu 6.4 269,851
2000 Dram Oyuncu 6.2 346

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Oyuncu 7.4 189,550
2000 Dram Oyuncu 6.4 947

Aklım Sende
2000 Komedi Oyuncu 5.6 2,530
1999 Komedi Oyuncu 6.2 788
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 11,419

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Oyuncu 6.7 43,499
1998 News Oyuncu 3.0 2,406
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024