Giriş Kayıt
Jill Carter

Jill Carter


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Jill Carter, yönetmen, yapımcı, senarist.

Büyük Hata (2009), Güzel ve Çirkin (2012), Kız Erkek Meselesi (2006), P2 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Yönetmen 5.3 122
2018 Romantik Yönetmen 6.5 1,536
2018 Dram Yönetmen 6.5 487
2014 Korku Çeşitli 4.3 3,016
2014 Aksiyon Çeşitli 5.3 10,481

Düşman
2013 Gizem Çeşitli 6.9 216,630

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Yönetmen
Çeşitli
7.0 38,165
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 6,171
2012 Suç Çeşitli 5.6 10,293
2011 Yapımcı
Yönetmen
8.6 14
2010 Müzikal Çeşitli 4.5 736
2010 Kısa Metraj Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.0 10
2010 Macera Çeşitli 6.7 1,017
2010 Suç Çeşitli 7.7 18,613

Büyük Hata
2009 Dram Çeşitli 6.3 78,195
2009 Aile Çeşitli 5.0 1,468
2008 Biyografi Çeşitli 6.1 1,314
2008 Suç Çeşitli 5.7 329
2007 Korku Çeşitli 5.9 36,555
2007 Dram Çeşitli 5.7 5,795
2007 Komedi Çeşitli 5.4 8,556

İkili Oyun
2006 Gerilim Çeşitli 6.1 3,393

Kız Erkek Meselesi
2006 Komedi Çeşitli 6.2 42,925
2006 Komedi Çeşitli 4.8 346
2005 Komedi Çeşitli 5.7 9,649

Aşkın Işıkları
2005 Dram Çeşitli 6.7 1,812
2004 Komedi Çeşitli 7.3 6,349
2004 Komedi Çeşitli 4.7 1,401
2003 Dram Çeşitli 5.7 1,139

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Çeşitli 7.2 23,755
2002 Suç Çeşitli 5.8 1,399
2002 Komedi Çeşitli 5.1 7,327

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Çeşitli 6.3 4,992
2001 Gerilim Çeşitli 4.7 2,144
2000 Dram Çeşitli 7.1 744

Geçit
2000 Biyografi Çeşitli 7.1 2,198
1999 Aksiyon Çeşitli 5.0 697
1999 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.8 1,429
1999 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.3 514
1997 Aksiyon Çeşitli 7.5 10,859
1994 Macera Çeşitli 8.1 7,608
1993 Aksiyon Çeşitli 6.5 2,662
- Suç Yönetmen 5.6 756
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film