Giriş Kayıt
Fred Carter

Fred Carter


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Fred Carter, sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü.

Robin Hood: Hırsızlar Prensi (1991), Vampirlerin Dansı (1967), Navarone’dan 10. Bölük (1978), Kanlı Saltanat (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 167,647
1990 Aksiyon Set Dekoratörü 5.8 25,452
1989 Korku Sanat Yönetmeni 5.3 1,196

Geçmişi Olmayan Adam (1988)
1988 Gizem Sanat Yönetmeni 6.9 3,846

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.9 4,963
1986 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.1 5,759
1983 Suç Sanat Bölümü 6.6 958
1981 Korku Sanat Bölümü 5.8 2,224
1980 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 7,179
1980 Suç Sanat Yönetmeni 6.8 1,708

Navarone’dan 10. Bölük
1978 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 15,541

Sinbad'in son maceralari
1977 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 6,198
1976 Komedi Sanat Bölümü 7.2 25,769
1973 Korku Sanat Yönetmeni 7.4 1,252
1973 Korku Sanat Bölümü 6.0 1,889

Korku Mahzeni
1973 Korku Sanat Bölümü 6.6 4,303
1972 Suç Sanat Yönetmeni 6.0 1,202
1972 Korku Sanat Bölümü 6.5 5,230

Kanlı Saltanat
1971 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 11,632

Kan Damlatan Ev
1971 Korku Sanat Bölümü 6.6 4,427

Yasak Aşk
1971 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 125
1970 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 381
1968 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 469
1967 Kısa Metraj Sanat Yönetmeni 6.4 184

Vampirlerin Dansı
1967 Komedi Sanat Yönetmeni 7.2 27,217

Öldürme Emri
1966 Macera Sanat Yönetmeni 7.1 5,938
1963 Suç Sanat Bölümü 5.8 769
1962 Suç Sanat Bölümü 6.7 227

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.2 5,960
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,030) The 100 (1,844) Fear the Walking Dead (1,441) Euphoria (1,409) La casa de papel (1,229) Yellowstone (1,160) Chernobyl (1,152) 13 Reasons Why (1,136) The Big Bang Theory (1,134) Legion (1,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019