Giriş Kayıt
Dany Carrel

Dany Carrel (90)


Oyuncu, Yapımcı

Yvonne Suzanne Chazelles du Chaxel, 20 Eylül 1932 Tourane, Annam, French Indochina [bugünkü Da Nang, Vietnam] doğumlu oyuncu, yapımcı.

Il mulino delle donne di pietra (1960), La prisonnière (1968), Le pacha (1968), Porte des Lilas (1957) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yvonne Suzanne Chazelles du Chaxel
Doğum Tarihi: 20 Eylül 1932
Doğum Yeri: Tourane, Annam, French Indochina [bugünkü Da Nang, Vietnam]
Diğer Bir İsmi: Danny Carrell | Suzanne Chazelle
Burcu: Başak
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Henri-Georges Clouzot'nun Cehennemi
2009 77 Belgesel Oyuncu 7.4 1,879
1981 49 Komedi Oyuncu 4.1 19
1973 41 Dram Yapımcı 6.9 185
1968 36 Dram Oyuncu 7.1 1,579
1968 36 Suç Oyuncu 6.7 1,396
1967 35 Komedi Oyuncu 6.0 353
1964 32 Dram Oyuncu    
1964 32 Komedi Oyuncu 6.0 562
1964 32 Komedi Oyuncu 5.4 68
1960 Korku Oyuncu 5.6 459
1960 28 Korku Oyuncu 6.5 1,836

Düşman Generali
1960 28 Savaş Oyuncu 5.5 151
1959 27 Dram Oyuncu 6.8 80
1957 25 Dram Oyuncu 6.9 477
1957 25 Suç Oyuncu 7.2 702
1956 24 Dram Oyuncu 7.1 583
1955 23 Komedi Oyuncu 6.7 1,047
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023