Giriş Kayıt
Tito Carpi

Tito Carpi (66)


Senarist

Tito Carpi, 10 Temmuz 1931 doğumlu senarist.

Gerilim (1977), Ahtapot (1977), I nuovi barbari (1983), İntikam Savaşçıları (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Tito Carpi, 01 Ocak 1998 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1931
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1998
Diğer Bir İsmi: Titus Carpenter | Fiorenzo Carpi | T. Carpi | Robe
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 58 Bilim-Kurgu Senarist 4.0 655
1989 58 Fantastik Senarist 4.2 1,734
1985 54 Aksiyon Senarist 5.2 432
1984 53 Macera Senarist 5.5 505
1984 53 Aksiyon Senarist 5.1 1,043

İntikam Savaşçıları
1983 52 Aksiyon Senarist 4.9 2,109
1983 52 Aksiyon Senarist 4.6 2,834
1982 51 Komedi Senarist 4.8 108
1982 51 Aksiyon Senarist 5.0 369
1980 49 Aksiyon Senarist 6.0 529

Ahtapot
1977 46 Korku Senarist 3.7 4,042
1977 46 Komedi Senarist 4.5 187

Gerilim
1977 46 Macera Senarist 6.0 3,827
1976 45 Komedi Senarist 4.0 145
1976 45 Senarist 7.5 18

Canım Benim
1975 44 Komedi Senarist 4.9 763
1974 43 Western Senarist 4.8 118
1974 Komedi Senarist 4.9 156
1973 42 Western Senarist 5.1 111
1973 42 Senarist 5.1 115

Zevk Kadını
1973 42 Komedi Senarist 5.5 534
1973 42 Senarist 5.4 56
1973 42 Suç Senarist 7.0 948

Ubalda, Çırılçıplak ve Sımsıcak
1972 41 Komedi Senarist 5.2 533
1972 41 Senarist 5.0 118
1972 41 Komedi Senarist 6.1 158
1972 41 Dram Çeşitli 7.2 2,003

Batı Sana Dar Gelecek Arkadaş
1971 40 Aksiyon Senarist 5.8 425
1971 40 Suç Senarist 5.4 747

Silahını Sat Tabutunu Al
1970 39 Western Senarist 6.2 953

Sartana'nın Acı İntikamı
1970 39 Western Senarist 6.4 1,096

Bana İntikamcı Derler
1970 39 Western Senarist 4.9 146
1970 39 Aksiyon Senarist 4.8 63

Sartana'nın Oyunu
1969 38 Gizem Senarist 6.5 1,048
1969 38 Dram Senarist 5.6 687
1968 37 Western Senarist 6.2 906
1968 37 Western Senarist 5.0 273
1968 37 Komedi Senarist 5.3 66
1968 37 Western Senarist 5.8 236
1968 37 Western Senarist 5.7 146
1968 37 Dram Senarist 6.5 584
1968 37 Aksiyon Senarist 5.4 80
1967 36 Aksiyon Senarist 5.9 751
1967 36 Komedi Senarist 6.2 7
1967 36 Suç Senarist 5.9 33

Hürriyet Fedaileri
1967 36 Aksiyon Senarist 5.6 31
1967 36 Western Senarist 5.6 330

Django, Asi Haydut
1966 35 Western Senarist 5.5 477
1966 35 Komedi Senarist 3.8 23
1966 35 Romantik Senarist 6.0 533
1966 35 Komedi Senarist 4.2 13
1964 33 Komedi Senarist 4.8 36
1964 33 Komedi Senarist 3.6 26
1963 32 Komedi Senarist 5.1 16
1963 32 Komedi Senarist 6.4 106
1963 32 Komedi Senarist 6.0 34
1962 31 Senarist 5.6 9
1962 31 Komedi Senarist 4.9 12
1961 30 Komedi Senarist 6.3 20
1961 30 Komedi Senarist 5.8 23
1961 30 Komedi Senarist 5.3 8
1961 30 Komedi Senarist 4.8 27
1961 30 Komedi Senarist 5.3 12
1960 29 Komedi Senarist 5.1 27
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023