Giriş Kayıt
Renato Carpentieri

Renato Carpentieri (80)


Oyuncu

Renato Carpentieri, 02 Nisan 1943 Savignano Irpino, Campania, İtalya doğumlu oyuncu.

Momenti di trascurabile felicità (2019), Onca Yoksulluk Varken (2020), La tentazione di essere felice (2017), Açık Kapılar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Nisan 1943
Doğum Yeri: Savignano Irpino, Campania, İtalya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ingeborg Bachmann - Çölün Kalbine Yolculuk
2023 80 Biyografi Oyuncu 5.9 74
2022 79 Komedi Oyuncu    

Tanrı'nın Eli
2021 78 Dram Oyuncu 7.3 44,080
2020 77 Dram Oyuncu 7.2 13
2020 77 Biyografi Oyuncu 5.8 1,770

Onca Yoksulluk Varken
2020 77 Dram Oyuncu 7.0 1,376

Piranalar
2019 76 Suç Oyuncu 6.5 5,253
2019 76 Komedi Oyuncu 6.1 1,600
2018 75 Dram Oyuncu 5.9 360
2017 74 Dram Oyuncu 6.4 1,363
2017 74 Komedi Oyuncu 5.0 141
2017 74 Animasyon Oyuncu 6.8 1,064
2016 73 Dram Oyuncu 5.5 241
2016 73 Komedi Oyuncu 6.7 173
2016 Suç Oyuncu 7.2 375
2016 Dram Oyuncu 7.2 417

Muhteşem Genç
2014 71 Biyografi Oyuncu 6.7 3,033
2013 70 Animasyon Oyuncu 7.3 1,053
2012 69 Dram Oyuncu 5.9 203
2011 68 Dram Oyuncu 6.8 1,811
2011 68 Dram Oyuncu 6.7 1,292
2010 67 Tarihi Oyuncu 6.4 628
2009 66 Biyografi Oyuncu 7.2 1,151
2007 64 Dram Oyuncu 6.5 448
2001 Dram Oyuncu 7.7 53
2000 Komedi Oyuncu 6.6 1,450
2000 Oyuncu 6.3 106
1998 55 Dram Oyuncu 6.8 173
1997 54 Komedi Oyuncu 5.8 98
1997 54 Biyografi Oyuncu 6.7 2,198
1997 54 Kısa Metraj Oyuncu    
1995 52 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,048
1995 52 Oyuncu 6.5 75
1993 50 Dram Oyuncu 6.8 1,173

Sevgili Günlüğüm
1993 50 Biyografi Oyuncu 7.2 9,016
1992 49 Dram Oyuncu 6.7 400

Çocuk Hırsızı
1992 49 Dram Oyuncu 7.6 2,857
1991 48 Komedi Oyuncu 7.0 882

Açık Kapılar
1990 47 Dram Oyuncu 7.1 994
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024