Giriş Kayıt
Davie Carothers

Davie Carothers


Kameraman

Davie Carothers, kameraman.

İlk Canilik (1995), Üvey Baba (2009), Jawbreaker (1999), Ölümsüz Aşk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Carothers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Kameraman 7.9 166,798

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Kameraman 6.4 19,587

Kanıt
2013 Korku Kameraman 5.4 6,518
2010 Belgesel Kameraman 7.0 53,786

Üvey Baba
2009 Gizem Kameraman 5.6 28,399
2009 Belgesel Kameraman 6.4 1,328

Demir Adam
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 876,778

23 Numara
2007 Gizem Kameraman 6.4 185,499
1999 Müzik Kameraman 5.3 201
1999 Komedi Kameraman 5.6 22,400
1998 Komedi Kameraman 5.8 5,879

Soğuk Kalpler
1997 Suç Kameraman 4.8 875
1995 Dram Kameraman 4.8 697

İlk Canilik
1995 Dram Kameraman 7.3 24,980
1994 Suç Kameraman 5.3 2,882
1993 Suç Kameraman 7.5 47,198
1993 Komedi Kameraman 7.2 3,680
1992 Dram Kameraman 7.0 17,477
1991 Dram Kameraman 6.0 691
1990 Komedi Kameraman 4.4 7,077
1988 Korku Kameraman 4.4 135

Manyak 2
1988 Aksiyon Kameraman 6.5 12,124
1987 Korku Kameraman 4.8 1,436
1985 Suç Kameraman 6.5 2,297
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,063) The 100 (1,859) Fear the Walking Dead (1,455) Euphoria (1,418) La casa de papel (1,246) Yellowstone (1,166) The Big Bang Theory (1,162) 13 Reasons Why (1,143) Legion (1,136) Mindhunter (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019