Giriş Kayıt
Barbara Mills

Barbara Mills (59)


Oyuncu

Barbara Mills, 23 Şubat 1951 doğumlu oyuncu.

Gabriella, Gabriella (1972) yapımıyla biliniyor.

Barbara Mills, 15 Aralık 2010 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1951
Ölüm Tarihi: 15 Aralık 2010
Diğer Bir İsmi: Barbara Caron | Barbra Caron | Leona Tyler
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 23 Aksiyon Oyuncu 4.8 779
1972 21 Dram Oyuncu 4.1 262
1972 21 Gerilim Oyuncu 4.7 93
1971 20 Suç Oyuncu 3.9 274

Aşk Şatosu
1971 20 Aksiyon Oyuncu 4.1 222
1971 20 Komedi Oyuncu 3.6 206
1970 19 Komedi Oyuncu 4.0 77
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023