Giriş Kayıt
Niki Caro

Niki Caro


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Niki Caro, Wellington, Yeni Zellanda doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı.

Balinanın Sırtında (2002), Tek Başına (2005), McFarland, USA (2015), Umut Bahçesi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Wellington, Yeni Zellanda
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Macera Yönetmen    

Umut Bahçesi
2017 Biyografi Yönetmen 7.0 32,664
2015 Biyografi Yönetmen 7.4 32,086
2009 Kısa Metraj Yönetmen 5.9 354
2009 Oyuncu    
2009 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.7 736
2006 Belgesel Oyuncu 8.2 64

Tek Başına
2005 Dram Yönetmen 7.3 37,298

Balinanın Sırtında
2002 Dram Senarist
Yönetmen
7.5 37,755
- Biyografi Senarist
Yönetmen
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019