Giriş Kayıt
Niki Caro

Niki Caro


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Niki Caro, Wellington, Yeni Zellanda doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı.

Mulan (2020), Balinanın Sırtında (2002), Tek Başına (2005), Umut Bahçesi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Wellington, Yeni Zellanda
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
2022 Aksiyon Yönetmen    
2020 Aksiyon Yönetmen 5.7 150,189

Umut Bahçesi
2017 Biyografi Yönetmen 7.0 44,204
2015 Biyografi Yönetmen 7.4 39,739
2009 Kısa Metraj Yönetmen 5.8 507
2009 Oyuncu 4.2 10
2009 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.6 945
2006 Belgesel Oyuncu 8.1 82

Tek Başına
2005 Dram Yönetmen 7.3 43,423

Balinanın Sırtında
2002 Dram Senarist
Yönetmen
7.5 42,924
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
- Biyografi Senarist
Yönetmen
   

Güzel Harabeler
- Dram Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023