Giriş Kayıt
Michele E. Carnes

Michele E. Carnes


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Michele E. Carnes, yapım yöneticisi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Michele Carnes | Michelle Carnes | Michele Carnes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

O Çok Sevimli
1997 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 7,700

Sihirli İksirin Peşinde
1995 Komedi Yapımcı 5.6 1,688
1993 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 951
1992 Komedi Yapım Yöneticisi 4.9 492
1991 Komedi Çeşitli 6.0 494

Etki Altında
1990 Suç Çeşitli 6.2 6,790
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019