Giriş Kayıt
Ted Nicolaou

Ted Nicolaou


Yönetmen, Editör, Senarist, Sesler

Ted Nicolaou, yönetmen, editör, senarist, sesler.

Korku Uydusu (1986), Subspecies (1991), Bloodstone: Subspecies II (1993), Bloodlust: Subspecies III (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Art Carnage
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Korku Yönetmen
Senarist
   
2021 Korku Yönetmen
Senarist
5.0 175
2004 Korku Yönetmen
Çeşitli
3.8 2,353
2004 Aksiyon Yapımcı 4.5 2,521
2000 Korku Yönetmen 3.9 1,665
2000 Belgesel Oyuncu 7.1 616
1998 Fantastik Yönetmen
Senarist
5.1 1,384
1997 Fantastik Yönetmen
Senarist
5.4 1,703
1994 Fantastik Yönetmen
Senarist
5.6 1,856
1993 Macera Yönetmen 5.0 717
1993 Fantastik Senarist
Yönetmen
5.9 2,344
1992 Komedi Yönetmen 5.1 1,304
1992 Komedi Yönetmen 6.1 621
1991 Fantastik Yönetmen 5.5 4,151
1990 Korku Editör 4.9 1,642
1989 Bilim-Kurgu Editör 5.4 6,654

Korku Uydusu
1986 Komedi Yönetmen
Senarist
5.5 7,273
1985 Savaş Editör 5.2 1,694
1985 Aksiyon Senarist
Yönetmen
3.3 742
1984 Aksiyon Editör 6.0 6,870

Küçük Canavarlar
1984 Komedi Editör 4.1 9,543

Gizli Güçler
1984 Fantastik Editör
Senarist
Yönetmen
4.4 2,394
1983 Suç Editör 4.6 573
1982 Korku Editör
Müzik
6.3 4,107
1981 Macera Editorial Department 6.1 4,139
1979 Korku Editör
Sesler
6.1 11,452

Teksas Katliamı
1974 Korku Sesler 7.4 166,502
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023