Giriş Kayıt
Sally Carman

Sally Carman


Oyuncu

Sally Carman, oyuncu.

Habit (2017), (2011) Tiranozor (2011), (2004) Shameless (2004), (2002) A Is for Acid (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 5.9 971
2012 Dram Oyuncu 7.7 765

Tiranozor
2011 Dram Oyuncu 7.6 28,696
2004 Komedi Oyuncu 8.0 13,360
2002 Suç Oyuncu 7.0 504
2000 Dram Oyuncu 4.8 959
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,747
1960 Dram Oyuncu 5.5 4,402
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,181) The 100 (1,990) Fear the Walking Dead (1,527) Euphoria (1,465) La casa de papel (1,299) Yellowstone (1,214) The Big Bang Theory (1,213) Legion (1,185) 13 Reasons Why (1,177) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019