Giriş Kayıt
Michael Carman

Michael Carman


Oyuncu

Michael Carman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Michael Carmen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.0 195
2018 Biyografi Oyuncu 5.4 25,041
2012 Gizem Oyuncu 6.0 273
2012 Suç Oyuncu 6.8 1,798
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 118,271

Macera Adası
2008 Macera Oyuncu 6.0 31,750

Figüran
2005 Komedi Oyuncu 4.8 311
2005 Dram Oyuncu 7.7 828
2002 Komedi Oyuncu 3.3 51
2000 Dram Oyuncu 7.1 3,514
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 761

Avcı
1990 Macera Oyuncu 6.9 18,019

Panter'in Dönüşü
1988 Aksiyon Oyuncu 4.3 316

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.5 4,426
1978 Dram Oyuncu 7.4 44
1978 Biyografi Oyuncu 7.3 1,437
1976 Dram Oyuncu 6.8 876
1976 Fantastik Oyuncu 6.3 124
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,277) Mindhunter (1,694) The 100 (1,628) La casa de papel (1,469) Preacher (1,431) Legion (1,426) The Terror (1,391) Big Little Lies (1,111) Chernobyl (1,072) The Big Bang Theory (1,052)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019