Giriş Kayıt
Aileen Carlyle

Aileen Carlyle (78)


Oyuncu

Aileen Bauer, 05 Mart 1906 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

(1946) Aşktan da Üstün (1946), (1950) Harvey (1950), (1938) Tatil (1938), (1931) The Miracle Woman (1931) gibi yapımlarla biliniyor.

Aileen Carlyle, 03 Mayıs 1984 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Aileen Bauer
Doğum Tarihi: 05 Mart 1906
Ölüm Tarihi: 03 Mayıs 1984
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Aileen Carlisle
Burcu: Balık
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 54 Komedi Oyuncu 7.0 2,594
1959 53 Komedi Oyuncu 6.6 648
1958 52 Dram Oyuncu 5.5 73
1955 49 Müzikal Oyuncu 6.2 301

Eğlenceler Beldesi
1954 48 Fantastik Oyuncu 6.8 6,980
1952 46 Biyografi Oyuncu 7.3 722
1952 46 Western Oyuncu 7.0 96
1950 44 Komedi Oyuncu 7.9 50,321

Gelinin Babası
1950 44 Komedi Oyuncu 7.2 9,309

Aşktan da Üstün
1946 40 Dram Oyuncu 7.9 85,910
1945 39 Dram Oyuncu 6.2 823

Bayan Miniver
1942 36 Dram Oyuncu 7.6 14,425
1939 33 Komedi Oyuncu 7.8 11,676

Tatil
1938 32 Komedi Oyuncu 7.8 13,017
1938 32 Gizem Oyuncu 6.3 35
1937 31 Dram Oyuncu 6.6 1,250
1931 25 Dram Oyuncu 7.1 1,639
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019