Giriş Kayıt
Björn Carlström

Björn Carlström


Senarist, Yapımcı, Özel Efekt, Sesler

Björn Carlström, senarist, yapımcı, Özel efekt, sesler.

Jägarna (1996), Jägarna 2 (2011), Johan Falk: National Target (2009), Carambole (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Yapımcı
Senarist
6.5 4,638
2010 Komedi Çeşitli 4.7 1,533
2009 Aksiyon Senarist 6.6 2,043
2006 Suç Senarist 6.1 312
2006 Suç Senarist 5.9 367
2006 Suç Senarist 5.8 402
2005 Suç Senarist 5.9 344
2005 Suç Senarist 5.8 381
2005 Suç Senarist 6.0 574
1999 Komedi Yapımcı 6.3 1,872
1996 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 7,163

Demokratik Terorist
1992 Aksiyon Özel Efekt 5.8 1,011
1990 Gerilim Özel Efekt 6.8 494
1986 Aksiyon Sesler 5.5 48
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,528) The 100 (1,875) La casa de papel (1,523) Euphoria (1,348) Fear the Walking Dead (1,275) Chernobyl (1,267) Mindhunter (1,260) Legion (1,253) The Big Bang Theory (1,242) Big Little Lies (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019