Giriş Kayıt
Bengt C.W. Carlsson

Bengt C.W. Carlsson (71)


Oyuncu

Bengt Carl Wilhelm Carlsson, 01 Ocak 1948 Kristianstad, Skåne län, İsveç doğumlu oyuncu.

İkinci Kattan Şarkılar (2000), (2011) Ejderha Dövmeli Kız (2011), (2007) Siz Yaşayanlar (2007), (2007) Den nya människan (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bengt Carl Wilhelm Carlsson
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1948
Doğum Yeri: Kristianstad, Skåne län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Bengt C W Carlsson | Bengt CW Carlsson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.4 567
2015 67 Komedi Oyuncu 4.1 539

The Last Sentence
2012 64 Biyografi Oyuncu 6.1 599

Ejderha Dövmeli Kız
2011 63 Suç Oyuncu 7.8 391,002
2010 Dram Oyuncu 6.7 1,286
2008 Dram Oyuncu 7.2 90

Siz Yaşayanlar
2007 59 Komedi Oyuncu 7.5 12,885
2007 59 Dram Oyuncu 6.8 737
2005 57 Suç Oyuncu 6.0 574

İkinci Kattan Şarkılar
2000 52 Komedi Oyuncu 7.6 15,909
1989 41 Dram Oyuncu 6.5 134
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,764) The 100 (1,666) 13 Reasons Why (1,205) Yellowstone (1,166) Fear the Walking Dead (1,135) Preacher (1,096) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,072) Legion (1,002) Mindhunter (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019