Giriş Kayıt
Lisa D. Carey

Lisa D. Carey


Yapımcı

Lisa D. Carey, yapımcı.

Where The Heart Is (2000), Newton Kardeşler (1998), Öyle Bir Şey Yok (2001), Little Boy Blue (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lisa Dircks Carey | Lisa Carey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Çeşitli 6.8 142,134

Öyle Bir Şey Yok
2001 Komedi Çeşitli 6.1 3,714
2001 Western Yapımcı 5.8 239

Trafik
2000 Suç Çeşitli 7.6 187,168
2000 Komedi Çeşitli 6.8 30,408

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.5 104,248
1998 Romantik Çeşitli 5.7 6,390

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Çeşitli 6.1 9,836
1997 Dram Çeşitli 6.3 1,927
1997 Dram Çeşitli 6.0 577

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Çeşitli 6.6 47,218
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019