Giriş Kayıt
René Cardona Jr.

René Cardona Jr. (63)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

René Cardona Jr., 11 Mayıs 1939 Meksika, D. F., Meksika doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, yapım yöneticisi.

Kutsal Kan (1989), The Bermuda Triangle (1978), Tintorera - Sessiz ölüm (1977), The Treasure of the Amazon (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

René Cardona Jr., 05 Şubat 2003 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1939
Ölüm Tarihi: 05 Şubat 2003
Doğum Yeri: Meksika, D. F., Meksika
Diğer Bir İsmi: Rene Cardona Jr. | Renè Cardona Jr. | Richard Char
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kutsal Kan
1989 50 Gerilim Yapımcı 7.5 21,882
1986 47 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
3.7 671
1985 46 Macera Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.5 819
1979 40 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.4 542
1978 39 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.8 737
1978 39 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.0 1,481

Tintorera - Sessiz ölüm
1977 38 Dram Senarist
Yönetmen
4.0 1,402
1977 38 Macera Senarist
Yönetmen
5.7 69
1976 37 Dram Senarist
Yapımcı
5.6 538
1975 36 Macera Yönetmen 6.1 58
1974 35 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.1 142
1973 34 Macera Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.2 31
1972 33 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.9 783
1969 30 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.8 49
1969 30 Korku Senarist 4.9 1,137
1968 29 Aksiyon Yönetmen 5.7 65
1959 20 Komedi Yapım Yöneticisi 2.7 5,037
1954 15 Aksiyon Oyuncu 5.6 53
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023