Giriş Kayıt
Eric Caravaca

Eric Caravaca (57)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Eric Caravaca, 21 Kasım 1966 Rennes, Ille-et-Vilaine, Fransa doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Günübirlik Sevgili (2017), Novo (2002), Son frère (2003), Un illustre inconnu (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1966
Doğum Yeri: Rennes, Ille-et-Vilaine, Fransa
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Oyuncu 5.4 13
2022 56 Komedi Oyuncu 7.1 208
2022 56 Oyuncu 6.4 9

Her Şey Yolunda
2021 55 Dram Oyuncu 6.6 512
2021 Komedi Oyuncu 6.0 55
2019 53 Dram Oyuncu 6.6 944

Yüzleşme
2018 52 Suç Oyuncu 7.2 8,265
2018 Dram Oyuncu 7.9 802
2018 52 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 30

Günübirlik Sevgili
2017 51 Dram Oyuncu 6.6 2,489

Parsel 35
2017 51 Belgesel Yönetmen
Senarist
7.3 226
2016 50 Biyografi Oyuncu 5.4 175
2016 50 Belgesel Oyuncu 7.3 106
2015 49 Dram Oyuncu 6.5 518
2015 Komedi Oyuncu 6.1 48
2015 49 Suç Oyuncu 4.8 76
2014 48 Oyuncu 6.3 738
2014 48 Dram Oyuncu 6.3 19
2014 Belgesel Oyuncu 6.9 49
2014 48 Dram Oyuncu 6.7 2,041

Radyo Evi
2013 47 Belgesel Oyuncu 6.5 306

Yunan İşi Bir Problem
2012 46 Komedi Oyuncu 5.2 200
2011 Oyuncu 7.1 20

Azrail'i Beklerken
2011 45 Komedi Oyuncu 7.0 9,994
2010 44 Dram Oyuncu 6.2 173
2010 44 Dram Oyuncu 7.0 274

Avukat
2010 44 Gerilim Oyuncu 5.6 343
2010 44 Aksiyon Oyuncu 5.2 572

Cennet Batıda
2009 43 Dram Oyuncu 6.8 2,708
2009 43 Komedi Oyuncu 5.9 584
2009 43 Dram Oyuncu 5.7 109

Müşteri
2008 42 Dram Oyuncu 6.0 1,170

Bu Gece
2008 42 Dram Oyuncu 5.6 348
2008 42 Kısa Metraj Oyuncu 5.3 37

Melody's Smile
2007 41 Suç Oyuncu 6.3 1,854
2007 41 Oyuncu 6.2 260

Paris, Seni Seviyorum
2006 40 Komedi 7.2 74,631

Taş Meclisi
2006 40 Macera Oyuncu 4.8 2,424
2006 40 Komedi Oyuncu 6.1 394

Albayım
2006 40 Suç Oyuncu 7.0 555

Güçsüzün Hali
2006 40 Suç Oyuncu 6.9 716
2005 39 Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.0 180

İbrahim Bey Ve Kuran'ın Çiçekleri
2003 37 Komedi Oyuncu 7.3 11,636
2003 37 Dram Oyuncu 6.1 618
2003 37 Dram Oyuncu 6.7 1,745
2003 37 Dram Oyuncu 6.9 1,984
2002 36 Dram Oyuncu 5.6 2,698

Asker Koğuşu
2001 35 Dram Oyuncu 7.4 1,745
2000 34 Komedi Oyuncu 5.9 351
1999 33 Dram Oyuncu 7.1 442
1998 32 Komedi Oyuncu 5.9 72
1996 Dram Oyuncu 5.9 146
1996 30 Komedi Oyuncu 7.1 85
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film