Giriş Kayıt
Cristiana Capotondi

Cristiana Capotondi (43)


Oyuncu

Cristiana Capotondi, 12 Eylül 1980 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

La mafia uccide solo d'estate (2013), The Night Before the Exams (2006), La peggior settimana della mia vita (2011), Il peggior Natale della mia vita (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1980
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Başak
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.3 766
2019 39 Komedi Oyuncu 5.1 293
2018 38 Dram Oyuncu 5.8 440
2017 Dram Oyuncu 6.6 65
2016 36 Dram Oyuncu 6.7 618
2016 36 Komedi Oyuncu 6.0 469
2016 36 Belgesel Oyuncu 7.2 85
2015 Dram Oyuncu 6.1 215
2015 Biyografi Oyuncu 6.6 15
2014 34 Komedi Oyuncu 5.7 834
2014 34 Dram Oyuncu 5.4 464
2013 33 Komedi Oyuncu 7.1 8,899
2013 33 Komedi Oyuncu 6.2 917
2012 32 Dram Oyuncu 5.4 522
2012 32 Komedi Oyuncu 5.4 1,261
2012 32 Macera Oyuncu 4.9 35
2012 32 Macera Oyuncu 5.1 16
2012 Fantastik Oyuncu 5.0 47
2011 31 Komedi Oyuncu 5.7 1,286
2011 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 576
2010 30 Komedi Oyuncu 6.2 705
2010 30 Komedi Oyuncu 6.0 139
2009 29 Dram Oyuncu 6.4 623
2009 29 Komedi Oyuncu 6.2 2,285
2008 Dram Oyuncu 6.2 181
2007 Dram Oyuncu 6.2 394

The Night Before the Exams
2006 26 Komedi Oyuncu 6.4 5,390
2004 24 Dram Oyuncu 6.1 106
2002 22 Dram Oyuncu 6.1 201
1993 Oyuncu 7.1 67
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film