Giriş Kayıt
Cantinflas

Cantinflas


Oyuncu, Senarist

Fortino Mario Alfonso Moreno Reyes, 12 Ağustos 1911 Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu oyuncu, senarist.

80 Günde Devr-i Alem (1956), Ahí está el detalle (1940), Raquel's Shoeshiner (1957), Su excelencia (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Fortino Mario Alfonso Moreno Reyes
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1911
Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Diğer Bir İsmi: Mario Moreno "Cantinflas" | Mario Moreno 'Cantinfl
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.1 13
2016 Dram 4.7 2,926
1967 56 Komedi Oyuncu
Senarist
7.1 600
1957 46 Komedi Oyuncu 7.2 876

80 Günde Devr-i Alem
1956 45 Macera Oyuncu 6.7 28,054
1941 30 Komedi Oyuncu 7.5 290
1941 30 Komedi Oyuncu 6.8 167
1940 29 Komedi Oyuncu 8.0 1,381
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023