Giriş Kayıt
Paul Cantelon

Paul Cantelon (59)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Paul Cantelon, 01 Ocak 1965 Glendale, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Kelebek ve Dalgıç (2007), Boleyn Kızı (2008), Her Şey Aydınlandı (2005), Mahkumiyet (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1965
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 53 Belgesel Müzik 8.0 2,686
2017 52 Belgesel Müzik 7.0 1,263
2017 52 Belgesel Müzik 7.5 951

Joan Didion: Merkez Dayanmayacak
2017 52 Belgesel Müzik 7.5 3,087
2016 51 Belgesel Müzik 6.9 484

Ziyaret
2015 50 Korku Müzik 6.3 152,602
2014 49 Dram Müzik
Müzik
6.0 6,888
2013 48 Dram Müzik
Müzik
6.7 1,448
2013 48 Belgesel Müzik
Müzik
6.9 99
2013 48 Dram Müzik 6.0 1,052

Woody Allen: Bir Belgesel
2012 47 Belgesel Müzik 7.7 3,962
2012 47 Dram Müzik 6.5 635
2011 46 Dram 7.3 93,312
2011 Belgesel Müzik 7.7 5,287

Violet ve Daisy
2011 46 Aksiyon Müzik 6.0 13,315
2011 46 Belgesel Müzik 7.5 1,698

Müzik Asla Durmaz
2011 46 Dram Müzik 7.5 8,700

Mahkumiyet
2010 45 Biyografi Müzik
Müzik
7.2 46,163
2008 43 Biyografi Müzik
Müzik
6.3 50,126

Seni Seviyorum New York
2008 43 Komedi Müzik 6.2 48,016

Boleyn Kızı
2008 43 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 120,303

Kelebek ve Dalgıç
2007 42 Biyografi Müzik 8.0 110,576
2007 42 Animasyon Müzik 6.4 295
2007 42 Komedi Müzik 4.6 899
2006 41 Dram Müzik 6.6 12,082

Her Şey Aydınlandı
2005 40 Komedi Müzik 7.4 59,982

Vahşi Nehir
1994 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 50,377
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film