Giriş Kayıt
Jack Campbell

Jack Campbell (53)


Oyuncu

Jack Campbell, 02 Kasım 1970 doğumlu oyuncu.

Kurt Baskını (2015), Sing-geul ra-i-deo (2017), Cebrail (2007), (2008) Underbelly (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1970
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2021 51 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.5 3,162
2019 49 Dram Oyuncu 4.0 166
2017 47 Dram Oyuncu 6.6 1,015

Kurt Baskını
2015 45 Korku Oyuncu 5.0 3,382

Yanan Adam
2011 41 Dram Oyuncu 6.4 4,040
2008 Suç Oyuncu 8.1 5,272

Cebrail
2007 37 Aksiyon Oyuncu 5.5 14,267
1998 Dram Oyuncu 7.1 1,629
1993 23 Dram Oyuncu 5.8 282
1992 Dram Oyuncu 4.5 1,056

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,471
1981 Dram Oyuncu 6.7 691
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024