Giriş Kayıt
Terry Camilleri

Terry Camilleri


Oyuncu

Terry Camilleri, Malta doğumlu oyuncu.

Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), Gigli (2003), The Cars That Ate Paris (1974), Taş Mezar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Malta
Diğer Bir İsmi: Terrance Camilerri | Terrance Camilleri | Terrence
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 7.9 80,734
2015 Aile Oyuncu 6.4 3,221
2011 Komedi Oyuncu 4.6 294

Taş Mezar
2009 Gerilim Oyuncu 5.3 1,639

Kehanet
2009 Dram Oyuncu 6.2 247,270
2006 Suç Oyuncu 4.7 445
2003 Komedi Oyuncu 2.6 50,700

Acımasız Takip
2003 Dram Oyuncu 4.0 500

Truman Şov
1998 Dram Oyuncu 8.2 1,193,798
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,804
1989 Macera Oyuncu 6.9 141,441
1987 Komedi Oyuncu 6.1 1,090
1986 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,546

Superman 3
1983 Aksiyon Oyuncu 5.0 74,693
1983 Aksiyon Oyuncu 5.1 262
1978 Macera Oyuncu 6.0 270
1978 Suç Oyuncu 6.5 960
1977 Suç Oyuncu 6.5 252
1974 Komedi Oyuncu 5.6 4,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024