Giriş Kayıt
John Callahan

John Callahan (70)


Oyuncu

John Kevin Callahan, 23 Aralık 1953 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Dinocroc vs. Supergator (2010), Sharkansas Women's Prison Massacre (2015), (1996) Marvin'in Odası (1996), (1981) Şahin Tepesi (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Kevin Callahan
Doğum Tarihi: 23 Aralık 1953
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 65 Macera Oyuncu 5.4 120
2017 64 Aile Oyuncu 5.1 101
2015 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,452
2014 61 Suç Oyuncu 5.0 550
2014 61 Dram Oyuncu 4.0 127
2011 58 Romantik Oyuncu 5.1 2,419
2010 Dram Oyuncu 7.5 4,709
2010 Korku Oyuncu 3.2 2,233
2007 54 Korku Oyuncu 3.0 1,367

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 140,161
2003 Komedi Oyuncu 5.5 4,915

Marvin'in Odası
1996 43 Dram Oyuncu 6.7 30,085

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 29,412
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,849

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,281
1970 Dram Oyuncu 6.8 3,283
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,448
1963 Dram Oyuncu 6.6 5,559
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film