Giriş Kayıt
Anthony Caleca

Anthony Caleca (57)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Anthony Caleca, 18 Eylül 1966 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu, yönetmen asistanı.

The Tonight Show with Jay Leno (1992), The Jay Leno Show (2010), The Talk (2010), (2007) Chelsea Lately (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1966
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 50 Komedi 5.6 313
2010 Talk-Show Senarist
Yapımcı
3.2 2,380
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
3.6 2,135
2007 41 Belgesel Oyuncu 7.6 809
2007 Komedi Yönetmen
Senarist
   
2007 Komedi Senarist 6.1 4,763
1992 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Yönetmen Asistanı
5.3 10,947
1981 News Yönetmen
Senarist
3.6 2,777
1971 News Senarist 2.1 384
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film