Giriş Kayıt
Yücel Çakmaklı

Yücel Çakmaklı


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Senarist, Yapımcı

Yücel Çakmaklı, Afyon, Türkiye doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, senarist, yapımcı.

Kizim Ayse (1974) yapımıyla biliniyor.

Yücel Çakmaklı, 23 Ağustos 2009 tarihinde (39 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 23 Ağustos 2009
Doğum Yeri: Afyon, Türkiye
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Yönetmen 6.9 14
1990 Yönetmen 6.1 142
1990 Dram Yönetmen 6.5 323
1986 Tarihi Yönetmen 8.1 279
1983 Dram Yönetmen 7.8 278
1982 Yönetmen 5.7 29
1981 Dram Yönetmen 6.7 59
1978 Dram Yönetmen 8.5 131
1974 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.4 212
1973 Dram Yönetmen 6.0 92
1973 Dram Yönetmen 5.6 59
1972 Dram Senarist
Yönetmen
5.3 93
1972 Yönetmen 5.3 109
1970 Romantik Yönetmen
Senarist
6.0 202
1968 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 47
1968 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 55
1968 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 9
1967 Romantik Yönetmen Asistanı 5.8 29
1967 Macera Yönetmen Asistanı 6.9 254
1966 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 21
1966 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 24
1966 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 51
1966 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 45
1966 Suç Yönetmen Asistanı 6.2 33
1965 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 23
1965 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 47
1962 Yönetmen Asistanı 5.6 43
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024