Giriş Kayıt
Katharina Böhm

Katharina Böhm (54)


Oyuncu

Katharina Böhm, 20 Kasım 1964 Lugano, İsviçre doğumlu oyuncu.

Die Chefin (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1964
Doğum Yeri: Lugano, İsviçre
Diğer Bir İsmi: Kathi Böhm | Kati Böhm
Burcu: Akrep
Boyu: 1.67 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.8 68
2006 Suç Oyuncu 6.5 65
2003 Suç Oyuncu 7.4 174
1999 Suç Oyuncu 8.4 2,447
1998 34 Aksiyon Oyuncu 6.3 20
1993 Oyuncu 7.2 47
1977 Suç Oyuncu 6.3 531
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,239) The 100 (2,042) Fear the Walking Dead (1,575) Euphoria (1,500) La casa de papel (1,331) Yellowstone (1,270) The Big Bang Theory (1,223) Legion (1,202) 13 Reasons Why (1,192) Preacher (1,148)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019