Giriş Kayıt
Marie Bäumer

Marie Bäumer (55)


Oyuncu

Marie Bäumer, 07 Mayıs 1969 Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu oyuncu.

Ulu Manitu (2001), Im Angesicht des Verbrechens (2010), 3 Tage in Quiberon (2018), Poppitz (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Almanya
Diğer Bir İsmi: Maria Bäumer
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Dram Oyuncu 6.8 1,548
2016 Dram Oyuncu 6.4 297
2015 Dram Oyuncu 6.0 84
2015 46 Oyuncu 6.4 816
2014 45 Komedi Oyuncu 5.6 889
2013 44 Dram Oyuncu 5.5 194
2013 Dram Oyuncu 7.4 1,010
2010 Suç Oyuncu 8.0 1,677
2009 40 Dram Oyuncu 6.5 355
2008 Talk-Show Oyuncu 4.3 217

Kalpazanlar
2007 38 Suç Oyuncu 7.5 47,236
2007 38 Dram Oyuncu 6.7 1,200
2006 37 Dram Oyuncu 6.6 2,693
2005 36 Dram Oyuncu 5.7 397
2004 35 Dram Oyuncu 6.1 106
2003 Suç Oyuncu 7.3 280
2002 Macera Oyuncu 7.3 5,044
2002 33 Komedi Oyuncu 6.6 1,229

Ulu Manitu
2001 32 Komedi Oyuncu 6.7 20,312
2001 Dram Oyuncu 6.9 234
1998 Suç Oyuncu 7.5 250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film