Giriş Kayıt
Milan Býcek

Milan Býcek


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Oyuncu

Milan Býcek, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü, oyuncu.

İngiltere Kralına Hizmet Ettim (2006), Pelísky (1999), Zelary (2003), Bir Aşağı Bir Yukarı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.1 640
2016 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.7 589
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 203
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 103
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.7 119
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 3.8 161
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.4 69

Devrim Ateşi
2013 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.9 1,210

Erkeğin Derdi Ceviz Kırmak
2011 Komedi Oyuncu 7.1 3,052

Masumiyet
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 407
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 645

İngiltere Kralına Hizmet Ettim
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 7,014
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 828

Cennetten Bir Parça
2005 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.9 180

Bir Aşağı Bir Yukarı
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 1,802
2003 Romantik Yapım Tasarımcısı 7.7 3,163
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 1,295

Şeytanın Yılı
2002 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 978
2000 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 422

Bölünürsek Düşeriz
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 4,663
2000 Yapım Tasarımcısı 6.5 115
1999 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 114
1999 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 2,220
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.3 4,176
1993 Komedi Sanat Bölümü 7.7 2,123
1993 Dram Sanat Bölümü 6.0 2,041
1991 Dram Sanat Bölümü 7.0 231
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,662) Mindhunter (2,522) The 100 (2,075) Legion (1,909) Preacher (1,807) La casa de papel (1,760) The Terror (1,383) Chernobyl (1,274) Big Little Lies (1,264) The Big Bang Theory (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019