Giriş Kayıt
Bruce Byall

Bruce Byall


Kameraman, Görsel Efekt

Bruce Byall, kameraman, görsel efekt.

Yokedici (1984), Gelinin Babası (1991), İki Erkek Bir Kadın (1989), Night of the Creeps (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: B.C. Byall
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Kameraman 6.9 334,259

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Kameraman 7.4 108,016

Aman Tanrım!
2003 Komedi Kameraman 6.7 349,165

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman 6.3 353,053

Korkusuz
2003 Aksiyon Kameraman 5.3 198,719
2003 Game-Show Kameraman 5.5 16,791

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 68,612

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 50,129
2002 Komedi Kameraman 7.0 22,817

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 239,656
2001 Komedi Kameraman 4.7 39,358

Titanik
1997 Dram Kameraman 7.8 968,459
1996 Biyografi Kameraman 6.4 877

Su Dünyası
1995 Aksiyon Kameraman 6.2 168,485

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Kameraman 7.2 221,793

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Kameraman 6.9 94,947

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Kameraman 8.5 919,242

Gelinin Babası
1991 Aile Kameraman 6.5 63,833

Roket Adam
1991 Aksiyon Kameraman 6.4 49,053

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Kameraman 6.8 20,431

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Kameraman 7.6 152,648

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Kameraman 7.4 59,959
1987 Dram Kameraman 6.8 1,070
1986 Komedi Kameraman 6.8 18,516

Yokedici
1984 Aksiyon Kameraman 8.0 738,175
1984 Macera Kameraman 6.3 12,731
1970 Belgesel Kameraman 8.2 14,967
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019