Giriş Kayıt
Lando Buzzanca

Lando Buzzanca (87)


Oyuncu

Gerlando Buzzanca, 25 Eylül 1935 Palermo, Sicily, İtalya doğumlu oyuncu.

Aldatılmış Ve Terkedilmiş (1964), I mostri (1963), Monte Carlo Yarışı (1969), All'onorevole piacciono le donne (Nonostante le apparenze... e purché la nazione non lo sappia) (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gerlando Buzzanca
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1935
Doğum Yeri: Palermo, Sicily, İtalya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 82 Dram Oyuncu 6.4 101
2012 Dram Oyuncu 6.9 47
2010 Macera Oyuncu 7.2 125
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 46
2007 Gizem Oyuncu 7.5 63
2007 Dram Oyuncu 6.1 375
2004 69 Belgesel Oyuncu 7.4 205
1980 45 Oyuncu 4.9 84
1975 40 Komedi Oyuncu 5.9 145
1974 39 Oyuncu 5.1 171
1973 38 Komedi Oyuncu 5.7 143
1972 37 Oyuncu 6.2 105
1972 37 Komedi Oyuncu 5.7 625

Erkek Dediğin Ne Çalar
1971 36 Komedi Oyuncu 6.3 518
1971 36 Komedi Oyuncu 5.0 199
1971 36 Komedi Oyuncu 5.7 115
1970 35 Komedi Oyuncu 3.7 651
1970 35 Komedi Oyuncu 5.0 77
1970 35 Aksiyon Oyuncu 5.0 204
1970 35 Oyuncu 4.9 27

Monte Carlo Yarışı
1969 34 Komedi Oyuncu 6.1 2,399
1968 33 Komedi Oyuncu 4.2 130
1967 32 Macera Oyuncu 5.5 32
1967 32 Komedi Oyuncu 4.9 273
1967 32 Oyuncu 6.0 91
1967 32 Komedi Oyuncu 6.8 89
1966 31 Komedi Oyuncu 6.2 145

Sevimli Mahkum
1966 31 Komedi Oyuncu 6.4 4,496
1966 31 Komedi Oyuncu 5.0 44
1966 31 Komedi Oyuncu 5.5 104
1966 31 Komedi Oyuncu 4.9 68
1965 30 Komedi Oyuncu 5.3 40
1965 30 Komedi Oyuncu 5.7 62
1965 30 Komedi Oyuncu 5.2 68
1965 30 Komedi Oyuncu 7.3 7,337
1964 Komedi Oyuncu 6.8 693
1964 29 Komedi Oyuncu 5.5 94

Aldatılmış Ve Terkedilmiş
1964 29 Komedi Oyuncu 7.9 3,543
1963 28 Komedi Oyuncu 7.3 304

Leopar
1963 28 Dram Çeşitli 8.0 26,695
1963 28 Komedi Oyuncu 6.3 43
1963 28 Komedi Oyuncu 7.4 2,627
1962 27 Suç Çeşitli 7.3 3,466
1962 27 Dram Oyuncu 7.6 516

Divorce - Italian Style
1961 26 Komedi Oyuncu 8.0 13,185
1959 24 Macera Oyuncu 8.1 241,573
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023