Giriş Kayıt
Christian Bussmann

Christian Bussmann


Yapım Tasarımcısı, Kostüm Tasarımcısı, Set Dekoratörü

Christian Bussmann, yapım tasarımcısı, kostüm tasarımcısı, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Set Dekoratörü 5.3 46
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 346
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.3 1,212
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 244

Yedi Cüceler
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.7 5,219
2003 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 807
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 145
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 134
1988 Dram Kostüm Tasarımcısı
Yapım Tasarımcısı
7.0 234
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019