Giriş Kayıt
Corey Burton

Corey Burton (68)


Oyuncu

Corey Gregg Weinberg, 03 Ağustos 1955 West Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

2 Saatte Dünya Tarihi (2011), Superman (1999), Notre Dame'ın Kamburu (1996), Yıldız Savaşları: Klon Savaşları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Corey Gregg Weinberg
Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1955
Doğum Yeri: West Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Cory Barton | Corry Burton | Cory Burton
Burcu: Aslan
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu    
2022 Animasyon Oyuncu 8.7 3,232

Chip ile Dale Kurtarma Ekibi
2022 67 Animasyon Oyuncu 7.0 46,458
2021 Aksiyon Oyuncu 7.6 76,936
2020 Animasyon Oyuncu    

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 64 Komedi Oyuncu 7.6 833,560

Ralph ve İnternet
2018 63 Animasyon Oyuncu 7.0 180,629
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 418

Star Kötü Güçlere Karşı
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 18,256
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 496

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 57,295

Scooby-Doo! Frankenstein'ın Laneti
2014 59 Animasyon Oyuncu 6.7 2,448
2014 Animasyon Oyuncu 6.2 3,822

Amerika Adalet Birliği Maceraları Zaman Tuzağında
2014 59 Animasyon Oyuncu 5.7 4,377
2014 59 Animasyon Oyuncu 6.5 164
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 2,323

Ustura Dönüyor
2013 58 Aksiyon Oyuncu 5.6 82,078

Uzaylı Vander
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 4,718

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 8,281
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,437
2013 58 Belgesel Oyuncu 7.4 2,851

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.0 3,303

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 57 Animasyon Oyuncu 5.7 7,580

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 132,115

Otel Transilvanya
2012 57 Animasyon Oyuncu 7.0 278,303
2012 57 Animasyon Oyuncu 5.3 505
2012 Animasyon Oyuncu 6.3 7,299
2012 57 Animasyon Oyuncu 7.4 8,280
2012 Aksiyon Oyuncu 4.8 259
2012 57 Animasyon Oyuncu    

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 13,976
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,315
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 34,450

2 Saatte Dünya Tarihi
2011 56 Tarihi Oyuncu 7.0 1,041
2011 Animasyon Oyuncu 7.8 7,563

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları
2011 Animasyon Oyuncu 5.7 2,100

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Oyuncu 8.0 7,419
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 107

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 44,940
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 3,164

A Takımı
2010 55 Aksiyon Oyuncu 6.7 268,099
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 7,886
2010 Aksiyon Oyuncu 9.1 12,678
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,168
2010 Animasyon Oyuncu 6.2 587

Prenses Ve Kurbağa
2009 54 Animasyon Oyuncu 7.1 164,588
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,142

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 54 Animasyon Oyuncu 7.1 25,338
2009 54 Belgesel Oyuncu 7.5 3,247
2009 54 Animasyon Oyuncu 5.6 191
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 116

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 10,092
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 9,888

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 118,246

Star Wars: Klon Savaşları
2008 53 Animasyon Oyuncu 5.9 72,461

Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı
2008 53 Aksiyon Oyuncu 4.3 24,443

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 53 Animasyon Oyuncu 6.6 30,097

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 53 Animasyon Oyuncu 6.9 21,294

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 11,774
2008 Macera Oyuncu 7.1 456
2007 Animasyon Oyuncu 6.7 2,556
2007 52 Animasyon Oyuncu 7.2 2,273
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 55,716

Dehşet Gezegeni
2007 52 Aksiyon Oyuncu 7.0 222,016
2007 Aksiyon Oyuncu 9.2 10,644
2007 52 Animasyon Oyuncu 6.0 12,660
2007 Macera Oyuncu 6.7 334

Astérix Vikinglere Karşı
2006 51 Animasyon Oyuncu 6.0 12,655
2006 51 Animasyon Oyuncu 7.7 2,107
2006 51 Animasyon Oyuncu 8.4 3,720
2006 Animasyon Oyuncu 5.8 4,720

Şaşkın İmparator'un Okulu
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 6,479
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 1,731
2006 Aksiyon Oyuncu 6.9 461
2005 50 Animasyon Oyuncu 6.0 2,437
2005 Animasyon Oyuncu 8.5 35,207

Mickey'den Yılbaşı Hikayeleri
2004 49 Animasyon Oyuncu 6.4 5,906
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 19,928

Aslan Kral 3
2004 Animasyon Oyuncu 6.5 45,505

Star Wars: Klon Savaşları
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 28,686
2003 48 Animasyon Oyuncu 6.1 11,124
2003 Animasyon Oyuncu 7.7 7,793

Atlantis: Milo’nun Dönüşü
2003 48 Macera Oyuncu 5.0 10,956
2003 48 Animasyon Oyuncu 5.7 10,573

Define Gezegeni
2002 47 Animasyon Oyuncu 7.2 131,599
2002 Aksiyon Oyuncu 7.7 736
2002 Aksiyon Oyuncu 6.6 452

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 47 Animasyon Oyuncu 5.8 21,934
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 31,790

Cinderella: Rüyalar Gerçek Oluyor
2002 47 Animasyon Oyuncu 5.0 13,538

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 46 Animasyon Oyuncu 6.9 132,694
2001 46 Animasyon Oyuncu 6.6 3,801

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 51,194
2001 46 Animasyon Oyuncu 5.0 1,283
2001 Animasyon Oyuncu 6.2 1,181

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 3,918
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 6,749
2000 Animasyon Oyuncu 7.4 21,298

Oyuncak Hikayesi 2
1999 44 Animasyon Oyuncu 7.9 615,188
1999 44 Animasyon Oyuncu 7.0 10,319

Hazır Ol Dudley
1999 44 Komedi Oyuncu 3.9 11,340
1999 Animasyon Oyuncu 7.0 70,804
1999 Aksiyon Oyuncu 1.3 729
1999 Animasyon Oyuncu 7.7 6,519

Batman Dönüyor
1999 Macera Oyuncu 8.1 30,157
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 119

Jimmy Neutron'un Maceraları
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 24,129
1998 43 Animasyon Oyuncu 7.7 313,437

Herkül
1997 42 Animasyon Oyuncu 7.3 252,536

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 9,924
1997 Animasyon Oyuncu 8.4 18,911
1997 42 Aksiyon Çeşitli 3.0 14,962

Prenses Mononoke
1997 42 Animasyon Oyuncu 8.4 375,707

Notre Dame'ın Kamburu
1996 41 Animasyon Oyuncu 7.0 170,330

Kara Maske
1996 41 Aksiyon Oyuncu 6.0 12,222

Süperman: Kripton'un Son Oğlu
1996 41 Animasyon Oyuncu 7.6 3,234
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 17,450
1996 41 Animasyon Oyuncu 6.3 37,861
1996 41 Macera Çeşitli 4.7 746

Gufi ile Oğlu
1995 40 Animasyon Oyuncu 6.9 61,930

Yüreğinin Sesi
1995 40 Animasyon Oyuncu 7.8 71,480
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 25,648
1993 38 Komedi Çeşitli 6.9 12,303
1993 Animasyon Oyuncu 6.8 9,249

Alaaddin
1992 37 Animasyon Oyuncu 8.0 461,725

Kırmızı Kanatlar
1992 37 Animasyon Oyuncu 7.7 100,626

Boris ve Natasha
1992 37 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,004

Temel İçgüdü
1992 37 Dram Çeşitli 7.0 217,050
1992 37 Biyografi Çeşitli 7.1 10,200
1991 Animasyon Oyuncu 6.0 688

Gerçeğe Çağrı
1990 35 Aksiyon Çeşitli 7.5 351,693

Küçük Cadı Kiki
1989 34 Animasyon Oyuncu 7.8 162,937

Kötü Ruh 3
1988 33 Korku Oyuncu 4.7 20,312

Kızgın
1988 33 Aksiyon Çeşitli 5.5 12,442
1987 Animasyon Oyuncu 8.0 34,653
1987 32 Komedi Oyuncu 6.2 12,551

Uzay Topları
1987 32 Macera Oyuncu 7.1 204,924
1987 32 Animasyon Oyuncu 7.0 5,967

Gökteki Kale
1986 31 Animasyon Oyuncu 8.0 180,128
1986 31 Animasyon Oyuncu 7.2 41,708

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 31 Korku Oyuncu 5.7 29,647

Mahluklar
1986 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 38,972
1984 Animasyon Oyuncu 8.0 23,377
1984 29 Macera Çeşitli 6.1 16,615

Sınıf
1983 28 Komedi Çeşitli 6.0 11,882
1983 28 Komedi Oyuncu 4.5 76

E.T.
1982 27 Aile Çeşitli 7.9 434,361

Kötü Ruh
1982 27 Korku Çeşitli 7.3 178,280

Kedi Kız
1982 27 Dram Çeşitli 6.2 23,698

Barbarlar
1982 27 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.5 7,403
1981 26 Komedi Çeşitli 6.5 5,134
1981 26 Korku Oyuncu 6.3 11,382
1980 25 Aksiyon Çeşitli 5.3 2,935

Konvoy
1978 23 Komedi Çeşitli 6.3 18,409
1940 Animasyon Oyuncu 7.7 103,236
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024