Giriş Kayıt
Corey Burton

Corey Burton (64)


Oyuncu

Corey Gregg Weinberg, 03 Ağustos 1955 West Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

2 Saatte Dünya Tarihi (2011), Notre Dame'ın Kamburu (1996), Yıldız Savaşları: Klon Savaşları (2008), Star Wars: Klon Savaşları (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Corey Gregg Weinberg
Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1955
Doğum Yeri: West Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Cory Barton | Corry Burton | Cory Burton
Burcu: Aslan
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Zamanlar Hollywood'ta
2019 64 Komedi Oyuncu 8.2 94,045

Ralph ve İnternet
2018 63 Animasyon Oyuncu 7.1 97,750

Star Kötü Güçlere Karşı
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 8,755
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 273

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 22,447

Scooby-Doo! Frankenstein'ın Laneti
2014 59 Animasyon Oyuncu 6.7 1,182
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 2,397

Amerika Adalet Birliği Maceraları Zaman Tuzağında
2014 59 Animasyon Oyuncu 5.9 3,287
2014 59 Animasyon Oyuncu 5.8 85
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 1,156

Ustura Dönüyor
2013 58 Aksiyon Oyuncu 5.6 70,526

Uzaylı Vander
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 2,956

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 5,942
2013 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,141
2013 58 Belgesel Oyuncu 7.5 2,408

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 2,354

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 57 Animasyon Oyuncu 5.8 6,100

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 55,750

Otel Transilvanya
2012 57 Animasyon Oyuncu 7.1 206,569
2012 57 Animasyon Oyuncu 5.5 339
2012 Animasyon Oyuncu 5.8 2,259
2012 57 Animasyon Oyuncu 7.6 4,868
2012 Aksiyon Oyuncu 5.0 124
2012 57 Animasyon Oyuncu    

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 9,330
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,404
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 24,209

2 Saatte Dünya Tarihi
2011 56 Tarihi Oyuncu 7.0 814
2011 Animasyon Oyuncu 7.8 5,871

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 1,154

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 5,322
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 49
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 1,978

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Oyuncu 8.7 28,070

A Takımı
2010 55 Aksiyon Oyuncu 6.7 236,697
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 2,694
2010 Aksiyon Oyuncu 9.2 7,562
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 872
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 291

Prenses Ve Kurbağa
2009 54 Animasyon Oyuncu 7.1 111,239
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,567

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 54 Animasyon Oyuncu 7.2 19,640
2009 54 Belgesel Oyuncu 7.6 2,124
2009 54 Animasyon Oyuncu 6.1 127
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 67

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 6,867
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 9,888

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 40,220

Star Wars: Klon Savaşları
2008 53 Animasyon Oyuncu 5.9 50,732

Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı
2008 53 Aksiyon Oyuncu 4.3 21,715

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 53 Animasyon Oyuncu 6.8 24,573

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 53 Animasyon Oyuncu 7.0 16,727

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 9,175
2008 Macera Oyuncu 7.3 318
2007 Animasyon Oyuncu 6.5 1,688
2007 52 Animasyon Oyuncu 7.3 1,829
2007 Animasyon Oyuncu 7.9 29,005

Dehşet Gezegeni
2007 52 Aksiyon Oyuncu 7.1 190,254
2007 Aksiyon Oyuncu 9.3 7,036
2007 52 Animasyon Oyuncu 5.9 8,113
2007 Macera Oyuncu 7.2 216

Astérix Vikinglere Karşı
2006 51 Animasyon Oyuncu 6.0 10,006
2006 51 Animasyon Oyuncu 7.9 1,809
2006 51 Animasyon Oyuncu 8.6 2,696
2006 Animasyon Oyuncu 5.7 2,052

Şaşkın İmparator'un Okulu
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 3,578
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 1,290
2006 Aksiyon Oyuncu 7.2 314
2005 50 Animasyon Oyuncu 6.0 1,376
2005 Animasyon Oyuncu 8.3 24,774

Mickey'den Yılbaşı Hikayeleri
2004 49 Animasyon Oyuncu 6.6 3,401
2004 Animasyon Oyuncu 8.8 6,568

Aslan Kral 3
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 33,656

Star Wars: Klon Savaşları
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 20,194
2003 48 Animasyon Oyuncu 6.2 7,234
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 6,031

Atlantis: Milo’nun Dönüşü
2003 48 Macera Oyuncu 5.1 7,154
2003 48 Animasyon Oyuncu 5.7 6,820

Define Gezegeni
2002 47 Animasyon Oyuncu 7.2 91,852
2002 Aksiyon Oyuncu 7.9 460
2002 Aksiyon Oyuncu 6.7 299

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 47 Animasyon Oyuncu 5.8 16,764
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 20,879

Cinderella: Rüyalar Gerçek Oluyor
2002 47 Animasyon Oyuncu 5.0 9,415

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 46 Animasyon Oyuncu 6.9 93,711
2001 46 Animasyon Oyuncu 6.7 2,554

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.5 37,175
2001 Animasyon Oyuncu 7.9 61
2001 46 Animasyon Oyuncu 5.0 897
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 832

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 2,470
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 4,324
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 16,561

Oyuncak Hikayesi 2
1999 44 Animasyon Oyuncu 7.9 482,245
1999 44 Animasyon Oyuncu 7.2 5,587

Hazır Ol Dudley
1999 44 Komedi Oyuncu 3.9 9,242
1999 Animasyon Oyuncu 7.0 70,804
1999 Aksiyon Oyuncu 1.3 285
1999 Animasyon Oyuncu 7.8 4,860

Batman Dönüyor
1999 Macera Oyuncu 8.1 22,012
1999 Animasyon Oyuncu 7.7 67

Jimmy Neutron'un Maceraları
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 14,943
1998 43 Animasyon Oyuncu 7.6 226,690

Herkül
1997 42 Animasyon Oyuncu 7.3 185,440

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Oyuncu 7.8 7,895
1997 Animasyon Oyuncu 8.5 12,243
1997 42 Aksiyon Çeşitli 2.8 10,235

Prenses Mononoke
1997 42 Animasyon Oyuncu 8.4 299,142

Notre Dame'ın Kamburu
1996 41 Animasyon Oyuncu 6.9 129,418

Kara Maske
1996 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 10,516

Süperman: Kripton'un Son Oğlu
1996 41 Animasyon Oyuncu 7.8 2,448
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 12,337
1996 41 Animasyon Oyuncu 6.4 30,327
1996 41 Macera Çeşitli 5.0 606

Gufi ile Oğlu
1995 40 Animasyon Oyuncu 6.8 41,373

Yüreğinin Sesi
1995 40 Animasyon Oyuncu 8.0 41,294
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 19,448
1993 38 Komedi Çeşitli 6.8 8,591
1993 Animasyon Oyuncu 6.8 7,007

Alaaddin
1992 37 Animasyon Oyuncu 8.0 327,918

Kırmızı Kanatlar
1992 37 Animasyon Oyuncu 7.8 62,555

Boris ve Natasha
1992 37 Aksiyon Oyuncu 4.6 708

Temel İçgüdü
1992 37 Dram Çeşitli 6.9 158,205
1992 37 Biyografi Çeşitli 7.2 7,220
1991 Animasyon Oyuncu 6.2 527

Gerçeğe Çağrı
1990 35 Aksiyon Çeşitli 7.5 280,359

Küçük Cadı Kiki
1989 34 Animasyon Oyuncu 7.9 100,855

Kötü Ruh 3
1988 33 Korku Oyuncu 4.7 15,710

Kızgın
1988 33 Aksiyon Çeşitli 5.4 9,301
1987 Animasyon Oyuncu 8.1 26,806
1987 32 Komedi Oyuncu 6.2 9,453

Uzay Topları
1987 32 Macera Oyuncu 7.1 160,173
1987 32 Animasyon Oyuncu 7.1 4,715

Gökteki Kale
1986 31 Animasyon Oyuncu 8.0 129,667
1986 31 Animasyon Oyuncu 7.3 35,859

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 31 Korku Oyuncu 5.7 23,076

Mahluklar
1986 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 28,804
1984 Animasyon Oyuncu 8.0 19,023
1984 29 Macera Çeşitli 6.1 13,120

Sınıf
1983 28 Komedi Çeşitli 6.0 8,879
1983 28 Komedi Oyuncu 4.4 52

E.T.
1982 27 Aile Çeşitli 7.8 340,698

Kötü Ruh
1982 27 Korku Çeşitli 7.3 130,541

Kedi Kız
1982 27 Dram Çeşitli 6.1 17,651

Barbarlar
1982 27 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.6 5,205
1981 26 Komedi Çeşitli 6.6 4,025
1981 26 Korku Oyuncu 6.3 8,231
1980 25 Aksiyon Çeşitli 5.3 1,998

Konvoy
1978 23 Komedi Çeşitli 6.3 13,834
1940 Animasyon Oyuncu 7.8 82,536
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,177) The 100 (1,513) La casa de papel (1,345) Euphoria (1,144) Chernobyl (1,117) Legion (1,102) Mindhunter (1,095) The Big Bang Theory (1,084) Fear the Walking Dead (1,073) Big Little Lies (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019