Giriş Kayıt
Brien Burroughs

Brien Burroughs


Kameraman

Brien Burroughs, kameraman.

İçimdeki Katil (2010), (2011) Kovboylar ve Uzaylılar (2011), (2011) Korku Gecesi (2011), (2007) Her Best Move (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.0 1,195,063

Korku Gecesi
2011 Komedi Kameraman 6.3 95,078

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 197,012

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 614,544

İçimdeki Katil
2010 Suç Kameraman 6.1 31,838
2007 Komedi Kameraman 5.5 2,153
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,434) Mindhunter (1,778) The 100 (1,730) La casa de papel (1,565) Preacher (1,501) Legion (1,486) The Terror (1,422) Big Little Lies (1,164) Chernobyl (1,144) The Big Bang Theory (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019