Giriş Kayıt
James C. Burns

James C. Burns (65)


Oyuncu

James C. Burns, 25 Şubat 1959 Pittsfield, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Call of Duty: Black Ops (2010), Call of Duty: Black Ops II (2012), Coldwater (2013), Late Autumn (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Şubat 1959
Doğum Yeri: Pittsfield, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: James Burns
Takma İsmi: Burnsy
Burcu: Balık
Boyu: 1.80 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 63 Gerilim Oyuncu 5.0 1,922
2022 63 Gerilim Oyuncu 4.4 2,609
2020 Romantik Oyuncu 5.6 38
2019 Dram Oyuncu 6.3 1,661
2019 Dram Oyuncu 8.3 245,701
2019 Aksiyon Oyuncu 6.2 8,423
2019 60 Gerilim Oyuncu 5.5 102
2019 60 Dram Oyuncu 4.3 486
2016 57 Dram Oyuncu 5.1 475
2016 57 Dram Oyuncu 5.7 227
2016 57 Dram Oyuncu 5.0 392
2015 56 Dram Oyuncu 4.9 386
2015 56 Dram Oyuncu 6.3 608
2015 56 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 3,515
2014 55 Gerilim Oyuncu 5.0 1,155
2014 55 Dram Oyuncu 4.8 855
2014 55 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,524
2014 55 Aksiyon Oyuncu 3.6 732
2014 55 Komedi Oyuncu 6.3 464
2014 Oyuncu    
2013 54 Gerilim Oyuncu 3.5 455
2013 54 Komedi Oyuncu 6.8 67
2013 54 Dram Oyuncu 6.4 4,424
2013 54 Korku Oyuncu 4.8 2,943
2012 53 Dram Oyuncu 4.8 269
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 15,794

Ölü Mevsim
2012 53 Korku Oyuncu 4.6 3,208
2012 53 Dram Oyuncu 6.0 1,907
2012 53 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 31

Sır
2011 52 Korku Oyuncu 2.5 221
2011 52 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 19

Sevgi
2011 52 Dram Oyuncu 5.4 8,977
2010 51 Aksiyon Oyuncu 4.2 320
2010 51 Aksiyon Oyuncu 7.1 550
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 21,411
2010 51 Dram Oyuncu 6.8 2,206
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 78,954
2010 Korku Oyuncu 3.2 2,233
2010 Suç Oyuncu 6.5 2,388

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 50 Dram Oyuncu 6.1 10,732
2009 Dram Oyuncu 7.5 10,485
2009 50 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 2,694
2008 49 Gerilim Oyuncu 3.1 287
2008 49 Biyografi Oyuncu 6.4 840
2008 49 Korku Oyuncu 3.9 528
2007 48 Korku Oyuncu 4.1 3,839
2007 Korku Oyuncu 3.7 300
2007 48 Aksiyon Oyuncu 7.0 677,596
2007 48 Komedi Oyuncu 6.1 1,564
2007 48 Korku Oyuncu 2.4 764
2006 47 Korku Oyuncu 3.6 190
2006 47 Aksiyon Oyuncu 3.4 1,001
2006 47 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 724

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 220,245
2000 41 Dram Oyuncu 6.9 1,808
1999 40 Aksiyon Oyuncu 4.5 901
1999 Dram Oyuncu 5.9 5,163

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 6,872
1963 Dram Oyuncu 6.6 5,581
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film