Giriş Kayıt
Mary-Ellis Bunim

Mary-Ellis Bunim (57)


Yapımcı, Senarist

Mary-Ellis Paxton, 09 Temmuz 1946 Northampton, Massachusetts, ABD doğumlu yapımcı, senarist.

The Real World (1992) yapımıyla biliniyor.

Mary-Ellis Bunim, 29 Ocak 2004 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mary-Ellis Paxton
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1946
Ölüm Tarihi: 29 Ocak 2004
Doğum Yeri: Northampton, Massachusetts, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Reality-TV Yapımcı 4.2 5,934
2003 57 Belgesel Yapımcı 2.9 3,949
1992 Reality-TV Yapımcı
Senarist
5.2 4,298
1984 Dram Yapımcı 5.7 2,861
1956 Dram Yapımcı 6.2 2,294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film