Giriş Kayıt
Umur Bugay

Umur Bugay (83)


Senarist, Yapımcı

Umur Bugay, 01 Ocak 1941 Ankara, Türkiye doğumlu senarist, yapımcı.

Hababam Sınıfı (1975), Çöpçüler Kralı (1977), Kapıcılar Kralı (1976), Postacı (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1941
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 66 Komedi Senarist 4.8 32
2003 62 Komedi Senarist 3.8 1,036
2001 60 Dram Yapımcı 6.6 26
1999 58 Aile Senarist 5.7 721
1995 Komedi Senarist    
1992 51 Komedi Senarist 6.6 92
1989 Komedi Senarist 8.3 3,825
1988 47 Dram Senarist 7.3 3,088
1988 47 Komedi Senarist 7.2 343
1986 45 Komedi Senarist 7.1 3,507
1986 45 Komedi Senarist 7.3 3,127
1986 45 Komedi Senarist 5.3 165
1984 43 Komedi Senarist 7.0 4,710
1978 37 Komedi Senarist 7.1 3,113
1977 36 Komedi Senarist 8.5 21,488
1977 36 Senarist 6.8 1,319
1976 35 Komedi Senarist 8.4 13,651
1976 35 Komedi Senarist 6.8 1,443
1976 35 Macera Senarist 5.4 117
1975 34 Komedi Senarist 9.2 43,147
1975 34 Macera Senarist 5.5 424
1975 34 Komedi Senarist 6.1 476
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film