Giriş Kayıt
Robert Buckley

Robert Buckley (38)


Oyuncu

Robert Earl Buckley, 02 Mayıs 1981 West Covina, California, ABD doğumlu oyuncu.

Jenny Wade ile evlendi.

iZombie (2015), 666 Park Avenue (2012), Flirting with Forty (2008), Dimension 404 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Earl Buckley
Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1981
Doğum Yeri: West Covina, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob Buckley
Takma İsmi: Buckles
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Aile Oyuncu 7.0 890
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 1,897
2015 Komedi Oyuncu 7.9 55,121
2014 Komedi Oyuncu 7.0 787
2012 Dram Oyuncu 6.8 16,812
2011 30 Aksiyon Oyuncu 4.4 655
2011 Komedi Oyuncu 7.7 41,475
2009 Komedi Oyuncu 6.5 6,839
2008 Komedi Oyuncu 6.8 3,609
2008 27 Komedi Oyuncu 5.9 2,439
2008 27 Komedi Oyuncu 4.5 2,617

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.6 67,280
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,185) The 100 (1,539) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,264) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,087) Yellowstone (1,059) Big Little Lies (989) The Big Bang Theory (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019