Giriş Kayıt
Jan Bubenícek

Jan Bubenícek (48)


Görsel Efekt, Yönetmen

Jan Bubenícek, 07 Mart 1976 Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti) doğumlu görsel efekt, yönetmen.

Lanetli Ev (2004), Fallen (2006), The Year Without a Santa Claus (2006), Der Räuber Hotzenplotz (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1976
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti)
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 45 Animasyon Yönetmen 6.6 771
2011 35 Animasyon Görsel Efekt 6.6 1,623

Sihirli Oyuncaklar
2010 34 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 4,206
2006 Komedi Görsel Efekt 3.7 1,052
2006 30 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 401
2006 30 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 4,117
2006 30 Komedi Görsel Efekt 5.3 536

Lanetli Ev
2004 28 Korku Görsel Efekt 6.2 11,399
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film